Integritetspolicy

Denna integritetspolicy förklarar hur TeleSök.se samlar in och använder information om dig som besökare. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att TeleSök.se behandlar dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy.

Yttrandefrihetsgrundlagen

Publiceringen av abonnentupplysningsuppgifter omfattas av grundlagsskyddet i Yttrandefrihetsgrundlagen genom vårt utgivningsbevis och är därför undantagen reglerna i GDPR. Skyddet för personuppgifter får inte strida mot yttrandefrihetsgrundlagstiftningen (Dataskyddsförordningen, kapitel 9, artikel 85). Detta innebär att dataskyddsförordningens regelverk om personuppgiftsbehandling inte är applicerbart om det anses inkräkta på den grundlagsskyddade rätten till yttrandefrihet. För ändamålet att tillhandahålla abonnentupplysning köper TeleSök.se uppgifter från Statens personadressregister (SPAR) och telefonoperatörer.

Insamling av uppgifter

När du besöker vår webbplats samlar vi in tekniska uppgifter om dig och din enhet samt om hur du beter dig när du använder vår webbplats. Uppgifterna är helt anonyma och används i syfte för att vidareutveckla och förbättra webbplatsen och våra tjänster. TeleSök.se kommer aldrig att sälja eller överlåta dina uppgifter till tredje part. Genom att använda fortsätta webbplatsen samtycker du till att TeleSök.se behandlar dina uppgifter enligt det föregående.

Personuppgifter som lämnas via kontaktformulär och e-postmeddelande raderas löpande och lagras inte längre än det är nödvändigt för att kunna uppfylla ändamålen med insamlingen och behandlingen.