Frågor och svar

Här svarar vi på alla de vanligaste frågorna som vår kundtjänst får från våra besökare. Vi uppdaterar sidan löpande med nya frågor som är aktuella, du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor som du inte hittar svar på här under.

Kan jag lita på uppgifterna?

De flesta uppgifterna kommer direkt från teleoperatören och är de uppgifter som är kopplade till det aktuella abonnemanget eller nummret. Operatörerna har dock inga uppgifter om vem den verkliga användaren är, bara vem som äger abonnemanget.

Kan jag söka på alla nummer?

Ja, nästan alla nummer går att söka på. En del nummer är helt dolda och det respekterar vi så klart! Det finns även en del nummer som är delvis dolda, dessa nummer går att söka på om man anger på hela nummret. För övriga nummer kan man söka på hela eller delar av nummret.

Varför är min uppgifter felaktiga?

Alla uppgifter som finns i vårt register kommer direkt från teleoperatörerna. Vi lägger inte till eller ändrar några uppgifter själva. Om några uppgifter verkar felaktiga ska du kontakta din operatör och kontrollera vilka uppgifter de har.

Hur tar jag bort mina uppgifter?

Alla uppgifter som vi publicerar kommer från offentliga register som tillhandahålls av teleoperatörerna. För att ta bort eller dölja uppgifterna bör du kontakta din operatör så att de kan ta bort dig från deras register.